מעבר להנחיות המחמירות של משרד הבריאות וביקורות הפתע שיקבעו האם המסעדה שלכם תמשיך לפעול כרגיל, די במזיק בודד בשטח המסעדה כדי לעורר את בהלתם וזעמם של כל הסועדים. מעבר לדרישה האישית לפיצוי, חרושת השמועות והשיימינג האפשרי ברשת, מסעדה שנמצאו בה מזיקים תיחשף להפסדי עתק ופגיעה חמורה במוניטין. כדי להבטיח שדבר מזה לא יקרה, תוכלו להזמין אותנו לביצוע הדברה למסעדות ללא כימיקלים וללא ריח, שתספק למקום הגנה מוחלטת וקבועה מכל סוגי המזיקים.
מסעדות מכילות בתוכן מספר גדול של תנאים פוטנציאליים שהמזיקים מחפשים: הן מתעסקות במזון לרבות חומרי הגלם והאריזות שמהם ניזונים חרקים ומעופפים רבים, מפעילות מכשירי חשמל תעשייתיים גדולים שהחום הנפלט מהם אהוב על תיקנים, מכילות מחסנים שיש בהם שפע מקומות מסתור, פועלות בשעות פתיחה משתנות שמתאימות ליצורים שונים ומקבצות לתוכן אנשים, ריחות, לחות, פסולת ומוצרים מכל סוג אפשרי.
בעבר היה נהוג לפנות את המקום מאנשים למשך מספר ימים ולפזר רעלים לקטילת המזיקים. אלא שכיום, רצוי להימנע משיטות שגורעות מרצף הפעילות וההכנסה, על אחת כמה וכמה כאלו שמזיקות לבריאות האדם יותר מאשר הנזק שמסבים המזיקים.
הדברה למסעדות ובתי קפה מחייבת ידע ומיומנות ברמה הגבוהה ביותר, מאחר ורק ניסיון של שנים רבות מסוגל למנוע כל סיכוי לחדירת כימיקלים ורעלים למזון וכלי האוכל במקום. אם תזמינו אותנו לביצוע הדברה, נפעל עבורכם בתהליך מקצועי הכולל מספר שלבים:
√ אבחון מבנה המסעדה וזיהוי המזיקים שנמצאים במקום
√ ניטור אזורי הקינון או החדירה של המזיקים לבית העסק
√ מתן הסבר מקדים על שיטת הפעולה והדברים שנדרשים לביצוע טרם ההדברה, כמו פינוי חפצים ממקום מסוים או סתימת חריצים.
√ התאמה מקצועית של תכשירי הדברה ירוקה המאושרים לשימוש על ידי משרד הבריאות והמשרד להגנת הסביבה ומתאימים להדברה בסביבת מטבחים תעשייתיים וביתיים.
√ יישום פתרונות ההדברה לרבות ריסוס, שימוש במלכודות ופיזור פיתיונות ג'ל שיביאו לתוצאות הטובות ביותר.
מזיקים במסעדה נחשבים למפגע תברואתי חמור וחשוב להדביר אותם כבר ברגע שמבחינים בסימני הופעתם: חורים באריזות מזון, הופעת סימני עריצה וגרד, גללים של מכרסמים, סימני נגיסה, קן או מערום חול, עשבים ועלים שמעידים על בנייה של קן, מרצפות או קירות שומניים וכהים וכד'.
אם חלילה התקבלה תלונה מלקוחות לגבי הימצאות מזיקים במקום, יש להדביר את המסעדה וכל שטחיה החיצוניים בהקדם, לרבות פתחי הביוב, הפחים ואזורי הקרטוניה וקבלת הסחורה.
מעבר לכך, מסעדות אמורות לעבור הדברה חודשית או דו-חודשית, שתבטיח ניקיון מלא מכל סוגי המזיקים ותשמור על רמת התברואה המתבקשת במקום.
ה"מבלים" העיקריים במסעדות ובתי הקפה הם הנמלים והתיקן הגרמני. מזיקים אלו מגיעים בקבוצות גדולות ומרוכזות למקום, מסתתרים בפינותיו הרבות ומתרבים. לכן קיימת חשיבות רבה למהירות ההדברה, שתמנע התפרצות קשה ותסכן את הפעלת המקום. מזיקים נוספים עשויים להימצא במחסנים, מקררים, דיספנסרים, צלחות לחות מהמדיח ואפילו על המנות עצמן וביניהם תולעים, חיפושיות זבל, זבובים, ברחשים, עשים ומכרסמים.
הדברה במסעדה היא חלק בלתי נפרד מהפעילות העסקית. באמצעותנו, לא רק שתקבלו שקט נפשי והגנה לטווח ארוך מהמזיקים, אלא תיהנו גם ממחירים משתלמים ושווים לכל כיס. אצלנו תשלמו עבור הדברה חודשית במסעדה בין 250-500 ₪, כשהמחיר הסופי תלוי בשטח המקום והאמצעים שבהם נצטרך לנקוט כדי להשיג למענכם 100% ניקיון ממזיקים (למחירון ההדברה המלא שלנו).