לוכד חולדות

הזמינו כבר עכשיו לוכד חולדות מהיום להיום

איזה נזק עושה חולדה, מה מושך אותה לבית, איך לוכד חולדות תופס אותה וכמה עולה ללכוד חולדה? המשיכו לקרוא וגלו את התשובות.

אם גיליתם שיש לכם בבית מכרסם גדול שמתהלך צמוד לקירות ומסתתר מאחורי רהיטים, אל תתמהמהו. יש לכם חולדה בבית וצריך ללכוד אותה לפני שהיא תספיק לעשות נזק, והיא יכולה לעשות הרבה ממנו. אם תנסו ללכוד את החולדה בעצמכם ובידיים, אתם תסתכנו בנשיכה מסוכנת, שכן החולדה מעבירה מחלות. בנוסף מדובר במכרסם אינטליגנטי במיוחד, ולכן לוכד חולדות הוא האיש המומלץ ביותר לעבודה. אם אתם מחפשים לוכד מומלץ שיכול להגיע אליכם כבר עכשיו ללכידת חולדה במחיר זול, אצלנו בחברת הדברה בטוחה תמצאו אותו. תוכלו להיפטר מהחולדה כבר היום – רק צריך להרים אלינו טלפון והלוכד שלנו בדרך אליכם.

 

לוכד חולדות 24 שעות ביממה
✔ לכידת חולדות בבית ובחצר החל מ-300 ₪
איתור החולדה במקום וסילוקה תוך שימוש במגוון שיטות הומניות
אחריות על העבודה בסיום הטיפול

לוכד חולדות מוסמך – שזמין גם בלילה
טיפול בחולדות בבניינים, בתי מגורים, משרדים ועוד
שירות מקצועי בפריסה ארצית

 

להתייעצות והצעת מחיר אטרקטיבית חייגו:

055-970-5878

לוכד חולדות מומלץ וזול

 

    לקבלת הצעת מחיר וייעוץ בחינם חייגו: 055-970-5878 או השאירו פרטים

    איזה נזק חולדה יכולה לעשות?

    החולדה עושה נזק רב לבתים, דירות, משרדים ובעצם כל סוג של מבנה שהיא הקימה בו מחילה לעצמה. אם לא תזמינו לוכד חולדות ברגע שבו הבחנתם בה, אלו הם הנזקים שיוכלו להיגרם לביתכם:

    √ חולדות מכרסמות כל פריט שהן יראו ושלדעתן יכול לשמש להן להקמת קן, כמו עץ, נייר, בד וכדומה.

    √ החולדות נוטות גם לכרסם רהיטים, ואם נכנסה לכם חולדה לרכב, ייתכן שהיא תכרסם את המושבים.

    √ בידוד שקיים בקירות לא יחזיק מעמד מול חולדה, כשהיא יכולה לכרסם דרכו, וכך היא בעצם מתחפרת בקירות וחודרת עמוק ליסודות הבית.

    √ בתוך הקירות החולדה תכרסם חוטי חשמל שהיא תמצא סביבה, מה שיכול לסכן את הבית כולו בשריפה, ובמצב שכזה נדרש לוכד חולדות באופן מידי.

     

    תפיסת חולדה ביד

    פרט לכל אלה, החולדה עלולה גם להעביר מחלות, בעיקר בנשיכה, אך גם עם הגללים שהיא משאירה בסביבתכם ובמקומות שבהם אתם מאחסנים מזון לכן במקרים מסוימים שיש מכת חולדות יש להזמין שירות הדברת חולדות לכל הבית והביוב.

     

    לכידה של חולדה מאחורי ארון ב-1 בלילה

     

    מה חולדה אוכלת ולמה היא מגיעה לבית?

    אם מצאתם אצלכם חולדה ככל הנראה יש דבר מה שמושך אותה לביתכם. חולדה בבית היא תמיד סימן למשהו שאתם צריכים לטפל בו, ולוכד חולדות מומלץ יוכל להגיד לכם מה זה בדיוק, לאחר שיסקור את הסביבה.

    חולדות לא בוררות מזון, והן יאכלו כל פריט שתאחסנו ולא תסגרו באריזה כמו שצריך, כולל מזון של חיות מחמד. הבעיה היא שהן נוטות לכרסם גם את האריזות, ואם מדובר למשל באריזת קרטון, החולדה אף תעדיף לכרסם אותה פשוט עבור הקרטון, שבו תוכל להשתמש לריפוד הקן שלה. חולדה יכולה לכרסם גם אריזות פלסטיק, אולם היא לא אוכלת את החומר הזה, וזה נכון גם לגבי מגבות נייר, מפיות וכדומה.

    בדרך כלל מה שמושך את החולדות לבית זה מזון שאתם משאירים בחוץ ללא אריזה או לכלוך שנבע ממזון ושאתם לא מנקים. יחד עם זאת, החולדה צריכה מקום מסתור ולכן היא מעדיפה אזורים שבהם יש ערימות של פריטים, כמו עצים או רהיטים במחסן למשל. לכידת חולדה במקרים שכאלה יכולה להיות פשוטה מאוד עבור הלוכד, כי ברור לו איפה למצוא אותה. יחד עם אלה החולדה צריכה גם לשתות מים, ואם יש אצלכם למשל דליים מלאים במים בגינה, ייתכן שהם מושכים את החולדות אליה.

     

    לכידת חולדה – תפיסה במקום!

    לכידת חולדה

    5 סימנים לכך שאתם צריכים להזמין לוכד חולדות

    אתם חושבים לעצמכם שאולי אתם רק מדמיינים, או שאולי הסימנים שאתם מוצאים לא באמת מעידים על חולדה, אך אם אתם רואים את 5 הסימנים האלה או אפילו רק כמה מהם, אתם יכולים להיות בטוחים שיש לכם חולדות שמחייבות לכידה:

    1. גללים של חולדות: החולדות בדרך כלל משאירות את הגללים שלהן איפה שהן אוכלות. לגללים של עכבר או חולדה יש צבע כהה ומרקם רך, אולם לאחר 3 ימים הם מתקשים ומאבדים את הצבע שלהם.

    2. סימנים שומניים על הפאנלים: החולדות מתהלכות בצמוד לפאנלים ומשאירות עליהם שמנים שיש להן על הפרווה.

    3. עקבות על אבק: יתכן שתראו עקבות רגליים באזורים שבהם יש אבק, ואפשר אפילו לפזר טלק ליד הפאנלים כדי לוודא את הסימן הזה.

    4. סימני כרסום: אם יש לכם רהיטים מעץ בבית, חפשו עליהם סימני כרסום. מומלץ לחפש גם כבלים חשמליים, כי חולדות נוטות לכרסם גם אותם וזה מאוד מסוכן.

    5. התנהגות מוזרה של חיית המחמד: אם החתול או הכלב שלכם נראים נרגשים ללא סיבה ברורה, יתכן שיש חולדה מאחורי הקירות או הרהיטים ומוצרי החשמל.

     

    לכידת חולדות – איך זה מתבצע?

    ללוכדים מנוסים יש כמה שיטות ללכידת חולדות, ובכל אחת הם משתמשים לפי מה שנדרש, כמות החולדות שצריך ללכוד ועל פי המצב והמקום שבו נמצאת החולדה. לפניכם חלק מהפתרונות האפשריים שבהם משתמשים לוכדי חולדות מומלצים מטעמנו:

    √ תיבות האכלה עם רעל – כאן למעשה לא תתרחש לכידת חולדה, אלא החולדה תאכל מהפיתיון המורעל שבתוך תיבת ההאכלה ותמות לאחר מספר ימים. הבעיה עם הפתרון הזה היא שיהיה צריך לחפש לאחר מכן את הפגר, מה שעלול להיות קשה – במיוחד אם החולדה מתה בתוך המחילה שלה.

    √ מלכודת כלוב – אם אתם שואלים איך לתפוס חולדה בבית בדרך הומאנית שלא מזיקה לה כלל וכלל, מלכודת הכלוב היא הפתרון. בתוכה מציבים פיתיון על קרס, וברגע שהחולדה מושכת את הקרס כדי לאכול מהפיתיון היא סוגרת את הפתח שמאחוריה ונלכדת בתוך הכלוב. הלוכד ישחרר את החולדה בטבע.

    √ מלכודות קפיץ – מניחים פיתיון על הלשונית של המלכודת והיא נסגרת באופן מידי על ראשה של החולדה כשהיא מגיעה לנגוס ממנו. החולדה מתה תוך רגע, וכל מה שנותר לעשות זה לפנות את הפגר שלה.

    √ מלכודת חשמלית – זוהי מלכודת מתקדמת וחדשנית יותר, והיא גם בטוחה יותר לשימוש במקרה שיש לכם חיות מחמד אחרות בבית. זוהי למעשה תיבה עם חור כניסה קטן עבור החולדה, כשברגע שהיא נכנסת לתוכה כדי לאכול מהפיתיון שבה, היא סוגרת מעגל חשמלי, מתחשמלת ומתה על המקום. היתרון המשמעותי ביותר של המלכודת הזו הוא שניתן להשתמש בה מספר פעמים, כך שהיא מאפשרת לכידת חולדות רבות ולא רק חולדה אחת.

    בנוסף לכל אלה, ישנם כמה פתרונות פחות מומלצים לחולדות, כשהראשון שבהם הוא מלכודת דבק. כבר קרו מקרים בעבר שבהן נמצאה למשל רק רגל של חולדה במלכודת דבק או פרווה, ואילו החולדה עצמה הצליחה להיחלץ ממנה. מיותר לציין שהפתרון הזה לא הומאני כלל, ולכן נעדיף שלא להשתמש בו רק במקרה של לכידת עכברים.

     

    לכידה של חולדה שהסתתרה מאחוריה הארון – תפיסה ביד במקום!

    לכידת חולדה מאחורי הארון

    איך ללכוד חולדה ללא מלכודות?

    כל לוכד חולדות מאובזר במכשיר שנקרא "לוכדן", שהוא בעצם מוט ארוך עם ידית שניתנת למשיכה ושבעזרתו ניתן לתפוס חולדה, ממש כמו עם יד ארוכה. המכשיר הזה לא רק מאפשר להגיע לתוך חורים ומחילות שיד אדם לא יכולה להיכנס אליהם, אלא שגם מאפשר ללוכד להימנע מסיכון של נשיכת חולדה.

    אז הבנתם איך ללכוד חולדה, אבל מה בעצם עושים עם המכרסם אחרי שתופסים אותו בלוכדן? כאן הלוכד משתמש בכל כלי אחר שיש ברשותו ואשר מאפשר לו להניח בתוכו את החולדה מבלי שתצא ממנו. זה יכול להיות דלי, צנצנת עם מכסה, קופסה וכדומה.

     

    תפיסת חולדה ביד בשעה 1 בלילה

    לוכד חולדות מומלץ

    איך לוכדים חולדה עם מלכודות?

    מדריך מקצועי ללכידת חולדות בבית באמצעות מלכודות ופיתיונות שבאמת עובדים

    כלים: מלכודות קפיץ, מלכודות דבק, כפפות

    חומרים: חמאת בוטנים, פיתיונות

    זמן נדרש: 45 דקות

     

    בתמונה – הנחת מלכודת קפיץ לתפיסת חולדה מהירה

    לכידת חולדה במלכודת קפיץ

    שלב 1: הצבת המלכודת

    ברגע שבו איתרנו את המקום שבו החולדה מוצאת את מזונה (לרוב במטבח), נדע בדיוק איפה כדאי להציב את המלכודת כדי שנצליח להדביר את המכרסם.

     

    שלב 1 הצבת מלכודות

    שלב 2: הצבת פיתיון

    אי אפשר לסמוך על החולדה שתיכנס מעצמה למלכודת ריקה – צריך למשוך אותה אליה, ועושים את זה עם פיתיון. הטוב ביותר מבין כולם הוא חמאת בוטנים, שמושך את החולדה מהר ואפילו תוך פחות משעה.

     

    שלב 2 הצבת פיתיון

    שלב 3: ניטור המלכודת

    יש לבדוק את המלכודת באופן קבוע למשך יום-יומיים ולבדוק האם חולדה נתפסה. היזהרו שלא לגעת במלכודת – החולדה עלולה לנשוך אתכם.

     

    שלב 3 ניטור המלכודות

    שלב 4: פינוי החולדה

    נגיע אליכם כדי לקחת את המלכודת ואת החולדה יחד איתה. את החולדה עצמה נשחרר במקום בטוח והרחק מביתכם, כך שלא תוכל לחזור אליכם. אם קיים חשד שיש יותר מחולדה אחת בבית, נציב מלכודת נוספת.

     

    שלב 4 פינוי החולדה

    למה חשוב להשאיר את לכידת החולדה למדביר מקצועי?

    מאחר שהחולדה אינטליגנטית מאוד, לא קל לתפוס אותה כמו שקל ללכוד עכברים. יש כמה דברים שהופכים את הלכידה שלה לקשה, ביניהם:

    * התחמקות ממלכודות: צריך לדעת כיצד להציב את המלכודות שמיועדות לחולדה בצורה חכמה שלא תאפשר לה להתחמק מהן. זה אומר אפילו להציב מספר מלכודות במרחק קטן אחת מהשנייה.

    * נשיכות כואבות: אם תכננתם ללכוד את החולדה בידיים, היזהרו. אנחנו עושים זאת אך ורק בעזרת כפפות עבות או לוכדן שיגנו עלינו מפני הנשיכות הכואבות והמסוכנות שלה.

    * טיפול בצאצאים ומניעה: גם אם תתפסו חולדה אחת, זה לא אומר שלא יגיעו עוד. מדביר מקצועי מוודא שכל חולדה שקיימת בסביבה תילכד ואף מונע הגעה של חולדות נוספות על ידי איתור נקודת החדירה של החולדה וטיפול בהן.

     

    לוכד חולדות מחיר – כמה עולה ללכוד חולדה?

    ללוכד שמגיע באופן מידי לבית משלמים מחיר שנע בין 250-650 שקלים, וזה כולל ביקור חוזר במידת הצורך כדי לאסוף את החולדות שנלכדו אם פוזרו מלכודות (להזמנת שירות פינוי פגרים בלבד לחצו כאן). אם הלוכד יצליח ללכוד את החולדה עם לוכדן, תשלמו מחיר זול מאוד מכיוון שלא יהיה לו צורך להשתמש בציוד מיוחד. אז איך דואגים לשלם על לוכד חולדות מחיר זול? פשוט נסו לשמור על קשר עין עם החולדה או נסו לראות לאן היא ברחה ברגע שבו הבחנתם בה. אם הלוכד יוכל לתפוס אותה בעצמו, זה יוזיל מאוד את עלות הלכידה.

     

    איך ללכוד חולדה עם לוכדן

    לכידת חולדה מצויה מאחורי המקרר באמצעות מלכודת דבק

     

      לקבלת הצעת מחיר וייעוץ בחינם חייגו: 055-970-5878 או השאירו פרטים

       

      דוגמאות ללכידות שביצענו בעבר

      בכל פעם שאנחנו מגיעים לבית מגורים או בית עסק שיש בו חולדה, אנחנו מנסים דבר ראשון להבין איפה היא מסתתרת. מאחר שיש לנו ניסיון של שנים רבות בלכידת חולדות, אנחנו כבר יודעים מה השיטה המומלץ ביותר בכל מקרה פרטני, והנה לפניכם כמה דוגמאות שיראו לכם איך פעלנו בעבר כשנקראנו ללכוד חולדה.

      איפה הייתה חולדה איך לכדנו את החולדה
      לכידת חולדה בסלון בית פרטי
      הייתה חולדה בתוך הבית שהלקוחות חשבו שהיא מסתתרת באחד החדרים, אך אנחנו מצאנו סימנים שהעידו שהיא מסתתרת בסלון.
      על ידי התחקות אחרי הכתמים שהחולדה משאירה אחריה כשהיא מתהלכת לצד הקירות, גילינו איפה היא הסתתרה – מאחורי המזנון. תפסנו אותה בלי בעיה בעזרת לוכדן ארוך.
      לכידת חולדה בשירותים
      הייתה חולדה באסלה שככל הנראה הגיעה מהביוב – החולדות יכולות לטפס במעלה הצינורות ולהגיע כך לאסלה
      תפסנו את החולדה בידיים בלי שום בעיה, ודאגנו להציב פיתיונות מורעלים בתוך הביוב כדי למנוע אפשרות שהמקרה הזה יחזור בשנית.
      חולדה במזגן מרכזי
      הלקוחות טענו שהם שומעים חולדה מתהלכת בתעלות המזגן, ואכן הייתה שם אחת.
      פתחנו את תעלות המזגן וחיפשנו את החולדה – תוך 5 דקות מצאנו אותה, אך היה קשה מאוד לתפוס אותה. הצבנו 2 מלכודות בתעלה ותוך פחות מחצי שעה היא נתפסה באחת מהן.
      חולדה במטבח מתחת לכיור
      הלקוחות מצאו גללים של חולדה במטבח לצד אריזת לחם קרועה – הם התקשרו אלינו ובאנו מיד.
      מצאנו את החולדה מתחת לכיור, בחלל שנמצא בין תחתית הארון לבין הקיר. היא הסתתרה היטב, אך תפסנו אותה בלי שום בעיה בידיים.
      חולדה ברכב בחניון
      הרכב ככל הנראה נשאר פתוח, וכך חדרה אליו חולדה.
      תפסנו את החולדה בלי שום בעיה בעזרת לוכדן, כשמצאנו אותה באזור הדוושות.
      חולדה בעליית גג בבית פרטי
      למעשה התברר כי היו מספר חולדות, שהגיחו לבית מדי לילה וחזרו בכל בוקר לעליית הגג.
      הצלחנו ללכוד חולדה אחת עם לוכדן ואת האחרת לכדנו בעזרת מלכודת שהצבנו בעליית הגג.

       

      בתמונה – גורים של חולדות

      גורים של חולדות

      לכידה של חולדה בחצר בית פרטי

      לכידת חולדה בחצר בית פרטי

      האם עכבר שלא נלכד יכול להיעלם מעצמו?

      לרוע המזל חולדות לא נוטות להיעלם מעצמן, ואם הן הגיעו לסביבתכם, יש שם משהו שמשך אותן. בין אם זה מקור מזון שזמין להן או אזור מסתור שבו הן החליטו להביא צאצאים, החולדה הפכה לשותפה לדירה שלכם, ועד שלא תלכדו אותה היא לא תסתלק מעצמה. לעיתים אם יש חתול בבית יתכן שהוא יתפוס את החולדה, אך מניסיוננו זה ממש לא תמיד המצב. ברוב המקרים חתולי בית מפחדים מהחולדות ולא ממש מנסים להילחם בהן.

       

      האם לוכד חולדות יכול למנוע הגעה של חולדות נוספות?

      חלק מעבודתנו היא לא רק לתפוס את החולדה שמטרידה אתכם, אלא גם לוודא שלא יהיו עוד חולדות נוספות שיעשו את אותו הדבר. בשביל זה עלינו לסקור את השטח ולבדוק מאיפה בדיוק חולדה הצליחה להיכנס לתוך הבית שלכם.

      √ חריצים בקירות: החולדות יכולות לחדור דרך חריצים קטנטנים יותר ממה שנדמה לכם, ואפשר לאטום אותם בעזרת קצף איטום.

      √ צינורות: אם יש צינור שמוביל מתוך הבית החוצה ולא נעשה בו שום שימוש, הוא מהווה פרצה לחולדה, ואפשר לחסום אותו בעזרת צמר פלדה.

      √ האסלה: אם חולדות חיות בביוב, הן יכולות לטפס למעלה עד לאסלה שלכם, והפתרון שלנו הוא שסתום אל-חוזר שמונע כל אפשרות של חולדה לעלות לביתכם מהאסלה.

       

      איך מנקים אחרי לכידת חולדה?

      נוכל לנקות עבורכם את כל הבלגן שהחולדה השאירה, בדגש על הצואה והשתן שלה, וכמובן שגם נפנה פגר של חולדה אם זה מה שנמצא. אם מנגד תפסתם את החולדה בעצמכם, עליכם לנקות את הבלגן הזה לבד, וכך עושים את זה.

      החומרים הנדרשים:

      √ כפפות גומי

      √ מסכה לפנים

      √ מים

      √ אקונומיקה

      √ בקבוק תרסיס

      √ מגבות נייר

      √ שקית זבל

      הוראות:

      1. אוורור והגנה: אווררו היטב את החדר שבו אתם נמצאים כדי שלא תשאפו את החלקיקים של ההפרשות, ועטו על עצמכם כפפות ומסכה.

      2. חיטוי האזור: ערבבו מים ואקונומיקה ביחס של 1:9 לטובת המים, העבירו לבקבוק תרסיס ורססו את התכשיר שהכנתם על האזור שבו מצאתם גללים ושתן. השאירו אותו שם למשך 5 דקות (מומלץ לנסות את השיטה קודם כל על אזור קטן ונסתר כדי לוודא שלא נשאר כתם).

      3. ניגוב: נגבו את תמיסת הניקוי עם מגבות נייר ואספו כך גם את הגללים (אל תטאטאו אותם – זה רק יגרום לחלקיקים שלהם לעלות לאוויר). זרקו את הכול לתוך שקית הזבל.

      4. חיטוי נוסף: רססו שוב את התמיסה, חכו 5 דקות ועברו שוב עם מגבות נייר.

      5. סיום הניקיון: הסירו את הכפפות, זרקו אותן לשקית האשפה, ולאחר מכן שטפו ידיים היטב עם סבון לפני שתסירו את המסכה מהפנים. את השקית תזרקו בפח הזבל שמחוץ לבית.

       

      שאלות ותשובות חשובות על לכידת חולדות

      האם חולדה יכולה לטפס על קיר?

      חולדות יכולות לטפס על קירות אנכיים אם המרקם שלהם מחוספס מספיק, והן יכולות גם לטפס בין קירות לצינורות אם הם צמודים.

      איך לוכדים חולדה?

      את החולדה צריך ללכוד עם מלכודת קפיץ או כלוב או מלכודת חשמלית. הפיתיון המומלץ ביותר הוא חמאת בוטנים.

      איך להיפטר מחולדות?

      מאחר שיש להן חוש ריח מפותח, החולדות סולדות מריחות מסוימים כמו מנטה והדרים. שמן אתרי של הריחות על האלה בצמר גפן ברחבי הבית יכול להרחיק חולדות.

      מה ההבדל בין חולדה לעכברוש?

      עכברוש הוא בעצם שם עממי לחולדה, כך שאין הבדל בין השניים. ישנו אם זאת הבדל בינה לבין עכבר, כשהחולדה גדולה יותר.

      אנחנו פה בשבילכם, השאירו פרטים ותגלו חוויית שירות אחרת

        whatsapp
        להצעת מחיר אטרקטיבית חייגו:
        📞 055-970-5878
        whatsapp
        call